Συμμετοχή στο Google Firebase Summit 2019

Το φετινό Firebase Summit διεξήχθη την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο IFEMA της Μαδρίτης στην Ισπανία. Η Firebase είναι η πιο σημαντική πλατφόρμα της Google στην ανάπτυξη εφαρμογών για τεχνολογίες web και mobile. Στην Infolyseis, στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης για καινοτομία και βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους  πελάτες μας, δεν σταματούμε να πειραματιζόμαστε και να δοκιμάζουμε νέα εργαλεία και τεχνολογίες.

Πριν μερικές εβδομάδες, ένας από τους senior Web προγραμματιστές μας, ο Κων/νος Βαλαής, κατόπιν προσκλήσεως από τη Google ταξίδεψε και παρευρέθηκε στο Firebase Summit στη Μαδρίτη. Συμμετείχε μαζί με προγραμματιστές από όλο τον κόσμο σε μια ημέρα γεμάτη τεχνικές ομιλίες και demos. Του δόθηκε η ευκαιρία και συνομίλησε με μηχανικούς της Google για λύσεις και εφαρμογές τεχνολογιών στον τομέα της υγείας.

Η Infolyseis δεσμεύεται στην παροχή καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών  που συνεπώς και συνεχώς συναντούν τις προδιαγραφές των πελατών της. Στην προσπάθεια αυτή επενδύει στο προσωπικό της έτσι ώστε αυτό να βελτιώνει συνεχώς τις δεξιότητες του και να είναι ενημερωμένο για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.